Χαλιά

Συλλογή Χαλιών

Η Συλλογή χαλιών της MIKOS δίνει έμφαση στην καινοτομία, την ποιότητα και τη λεπτομέρεια, σε διάφορα επίπεδα τιμών για χρήση σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. 

Στο ανανεωμένο showroom της MIKOS, θα βρείτε υπέροχες επιλογές από χαλιά, μέσα από μια τεράστια προϊοντική γκάμα, για χρήση σε κατοικίες ή σε επαγγελματικούς χώρους, σε διαφορά σχέδια και χρώματα που χαρακτηρίζονται από τα υψηλής ποιότητας υλικά.

Χαλία Μοντέρνα
Χαλιά ιδιαίτερου, σύγχρονου σχεδιασμού, ιδανικά για εφαρμογή σε χώρους μοντέρνας διακόσμησης σπιτιού.

Χαλιά χειροποίητα
Χαλιά φτιαγμένα από παραδοσιακούς τεχνίτες στο χέρι, σε επιθυμητές διαστάσεις και δυνατότητας προσαρμογής σε χρώματα και διαστάσεις.

Μοκέτες
Μοκέτες σαλονιού, κρεβατοκάμαρας ή γραφείου, σε επιθυμητές διαστάσεις και υλικά υψηλής αντοχής.

Χαλιά Σαλονιού
Χαλιά αμπιγιέ ύφους, σε μοντέρνα και κλασικά σχέδια, ιδανικά για την διακόσμηση του πιο επίσημου χώρου του σπιτιού.

Χαλιά παιδικού δωματίου
Ποιοτικά Χαλιά σε υλικά κατάλληλα για παιδικό υπνοδωμάτιο.

Καλοκαιρινά Χαλιά
Χαλιά ελαφριάς πλέξης, ανάλαφρων χρωμάτων, ιδανικά για διακόσμηση σαλονιού ή υπνοδωματίου σε καλοκαιρινούς χώρους.

Στην MIKOS σας παρέχεται:

  • Δυνατότητα επιλογής διάστασης, είτε μέσα από συγκεκριμένες διαθέσιμες, είτε απόλυτα custom made.
  • Δυνατότητα επιλογής σχεδίου, είτε μέσα από μία παλέτα 67 διαφορετικών σχεδίων, είτε εξ’ ολοκλήρου custom made.
  • Δυνατότητα επιλογής χρωμάτων, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη, μέσα από μια παλέτα περισσότερων από 120 αποχρώσεων.

Είδη χαλιών

INSTAGRAM

Η MIKOS συμμετέχει στην έκθεση XENIA, στην πρώτη διοργάνωση του Architect Lab! Ένα νέο πρωτοποριακό project, αφιερωμένο στα καινοτόμα αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά υλικά. Στόχος μας να αναβαθμίζουμε την εμπειρία των πελατών, των δικών μας αλλά και των συνεργατών μας, προσφέροντας λύσεις συνολικής κάλυψης σε υλικά διακόσμησης όπως κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων, ταπετσαρίες τοίχου, χαλιά, αντικείμενα διακόσμησης, δάπεδα, έπιπλα, συστήματα σκίασης, συστήματα ανάρτησης, φωτιστικά. Σας περιμένουμε στις 26 έως 28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, για να σας ενημερώσουμε για τις νέες τάσεις στο interior design και για όλες τις καινοτόμες λύσεις και προτάσεις που έχουμε ετοιμάσει. 

*

*

*

#xenia #xeniaexpo #hotel #greektourism #tourism #metropolitanexpo #premium #visitgreece #design #construction #interiordesign #restaurant #architecture #catering #inspiration #travel #supporttourism #thehospitalityexperience #hospitality #foodservice #vacation #greekvacay #visitgreece #forumsa #xenia2022
#live_beautiful_mikos
#mikosdecoration
#mikostheshowroom #διακοσμηση #διακόσμησηεσωτερικώνχώρων #σπιτι
Η MIKOS συμμετέχει στην έκθεση XENIA, στην πρώτη διοργάνωση του Architect Lab! Ένα νέο πρωτοποριακό project, αφιερωμένο στα καινοτόμα αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά υλικά. Στόχος μας να αναβαθμίζουμε την εμπειρία των πελατών, των δικών μας αλλά και των συνεργατών μας, προσφέροντας λύσεις συνολικής κάλυψης σε υλικά διακόσμησης όπως κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων, ταπετσαρίες τοίχου, χαλιά, αντικείμενα διακόσμησης, δάπεδα, έπιπλα, συστήματα σκίασης, συστήματα ανάρτησης, φωτιστικά. Σας περιμένουμε στις 26 έως 28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, για να σας ενημερώσουμε για τις νέες τάσεις στο interior design και για όλες τις καινοτόμες λύσεις και προτάσεις που έχουμε ετοιμάσει. * * * #xenia #xeniaexpo #hotel #greektourism #tourism #metropolitanexpo #premium #visitgreece #design #construction #interiordesign #restaurant #architecture #catering #inspiration #travel #supporttourism #thehospitalityexperience #hospitality #foodservice #vacation #greekvacay #visitgreece #forumsa #xenia2022 #live_beautiful_mikos #mikosdecoration #mikostheshowroom #διακοσμηση #διακόσμησηεσωτερικώνχώρων #σπιτι