Υφάσματα επιπλώσεων

Συλλογές Indoor & Outdoor υφασμάτων

Ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων, υφάνσεων και τεχνικών.

Η MIKOS διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από υφάσματα επιπλώσεων σε διαφορετικά διακοσμητικά στυλ. Η ευρεία γκάμα της περιλαμβάνει μια πληθώρα υλικών όπως βελούδο, σενίλ, δερματίνη, καραβόπανο, suede, στόφες κ.α. Στο όροφο με τα υφάσματα επιπλώσεων μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από σχέδια, χρώματα, υφάνσεις και τεχνικές που τηρούν τεχνικές προδιαγραφές όπως ανθεκτικότητα στην τριβή, τα μικρόβια, τον ήλιο, το νερό και βραδυφλεγία.

Υφάσματα επιπλώσεων με το μέτρο
Υφάσματα για επίπλωση, διατίθονται στην ποσότητα που χρειάζεστε για τα έπιπλά σας, με μονόχρωμα και τα συνδυαζόμενα κομποζέ τους, σε ποιότητες όπως βελούδο, ζακάρ, στόφα, ψάθα και δέρμα.

Υφάσματα για σαλόνια
Υφάσματα επιπλώσεων με υψηλές προδιαγραφές αντοχής στην τριβή, στο φως, στο πλύσιμο, για εφαρμογή σε σαλόνια, καναπέδες και πολυθρόνες βαριάς ή ελαφρύτερης χρήσης.

Υφάσματα επιπλώσεων φλοράλ
Βαμβακερά εμπριμέ, κεντημένα ή τυπωτά βελούδα, ζακάρ στόφες, σε χρώματα διαχρονικά ή της εποχής και σχέδια με εντυπωσιακά λουλούδια για ευφάνταστα φλοράλ υφάσματα επιπλώσεων.

Αδιάβροχα υφάσματα επιπλώσεων
Υφάσματα επιπλώσεων αδιάβροχα, ολικής ή μερικής αντοχής στο νερό, εύκολης συντήρησης, για έπιπλα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.

Υφάσματα επιπλώσεων αλέκιαστα
Υφάσματα επιπλώσεων αλέκιαστα, με υψηλή αντοχή στους πιο δύσκολους λεκέδες, χαμηλού κόστους συντήρησης, για έπιπλα καθημερινής χρήσης.

Υφάσματα επιπλώσεων vintage
Vintage υφάσματα από την ιδιαίτερη συλλογή της MIKOS για να δημιουργήσετε μοναδικά σαλόνια, πολυθρόνες, καθιστικά κα.

Η συλλογή των υφασμάτων επιπλώσεων της MIKOS είναι ενημερωμένη με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της μόδας στη διακόσμηση, όπως παρουσιάζονται από τους επώνυμους και καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού.

Είδη υφασμάτων επιπλώσεων

INSTAGRAM

Η MIKOS συμμετέχει στην έκθεση XENIA, στην πρώτη διοργάνωση του Architect Lab! Ένα νέο πρωτοποριακό project, αφιερωμένο στα καινοτόμα αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά υλικά. Στόχος μας να αναβαθμίζουμε την εμπειρία των πελατών, των δικών μας αλλά και των συνεργατών μας, προσφέροντας λύσεις συνολικής κάλυψης σε υλικά διακόσμησης όπως κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων, ταπετσαρίες τοίχου, χαλιά, αντικείμενα διακόσμησης, δάπεδα, έπιπλα, συστήματα σκίασης, συστήματα ανάρτησης, φωτιστικά. Σας περιμένουμε στις 26 έως 28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, για να σας ενημερώσουμε για τις νέες τάσεις στο interior design και για όλες τις καινοτόμες λύσεις και προτάσεις που έχουμε ετοιμάσει. 

*

*

*

#xenia #xeniaexpo #hotel #greektourism #tourism #metropolitanexpo #premium #visitgreece #design #construction #interiordesign #restaurant #architecture #catering #inspiration #travel #supporttourism #thehospitalityexperience #hospitality #foodservice #vacation #greekvacay #visitgreece #forumsa #xenia2022
#live_beautiful_mikos
#mikosdecoration
#mikostheshowroom #διακοσμηση #διακόσμησηεσωτερικώνχώρων #σπιτι
Η MIKOS συμμετέχει στην έκθεση XENIA, στην πρώτη διοργάνωση του Architect Lab! Ένα νέο πρωτοποριακό project, αφιερωμένο στα καινοτόμα αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά υλικά. Στόχος μας να αναβαθμίζουμε την εμπειρία των πελατών, των δικών μας αλλά και των συνεργατών μας, προσφέροντας λύσεις συνολικής κάλυψης σε υλικά διακόσμησης όπως κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων, ταπετσαρίες τοίχου, χαλιά, αντικείμενα διακόσμησης, δάπεδα, έπιπλα, συστήματα σκίασης, συστήματα ανάρτησης, φωτιστικά. Σας περιμένουμε στις 26 έως 28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, για να σας ενημερώσουμε για τις νέες τάσεις στο interior design και για όλες τις καινοτόμες λύσεις και προτάσεις που έχουμε ετοιμάσει. * * * #xenia #xeniaexpo #hotel #greektourism #tourism #metropolitanexpo #premium #visitgreece #design #construction #interiordesign #restaurant #architecture #catering #inspiration #travel #supporttourism #thehospitalityexperience #hospitality #foodservice #vacation #greekvacay #visitgreece #forumsa #xenia2022 #live_beautiful_mikos #mikosdecoration #mikostheshowroom #διακοσμηση #διακόσμησηεσωτερικώνχώρων #σπιτι