Ταπετσαρίες τοίχου

Συλλογή Ταπετσαριών τοίχου

Η Συλλογή ταπετσαριών τοίχου της MIKOS είναι ενημερωμένη απο μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης.

Στο ανανεωμένο showroom της MIKOS θα μπορέσετε να επιλέξετε ταπετσαρίες τοίχου και να μεταμορφώσετε το χώρο του σπιτιού σας με το στυλ της διακόσμησης που σας ταιριάζει. Εξαιρετικές επιλογές ανά θέμα, χρώμα και υφή, για εύκολες και ασφαλείς λύσεις εσωτερικής διακόσμησης με λογική σχέση τιμής-ποιότητας. Περιηγηθείτε στους ορόφους του showroom και ανακαλύψτε τις προτάσεις που προσφέρει η MIKOS στις ταπετσαρίες τοίχου.

Ταπετσαρίες Σαλονιού
Ταπετσαρίες τοίχου, αμπιγιέ ύφους, ιδανικές για τον πιο επίσημο χώρο του σπιτιού ή για το τζάκι, με υφές, υλικά και χρώματα που προσδίδουν αξία και κύρος.

Ταπετσαρίες Κρεβατοκάμαρας
Ταπετσαρίες τοίχου σε χρώματα και σχέδια που εκφράζουν ηρεμία, άνεση και χαλαρότητα, ιδανικά για χρήση σε διακόσμηση δωματίου.

Ταπετσαρίες τοίχου Vintage
Ταπετσαρίες τοίχου πεπαλαιωμένου ύφους, για διακόσμηση σαλονιού αλλά και κρεβατοκάμαρας, σε σύγχρονη έκδοση και σε φινιρίσματα, χρώματα ή σχέδια της εποχής.

Ταπετσαρίες τοίχου Φλοράλ
Ταπετσαρίες τοίχου με μεγάλα, έντονα φλοράλ, σε παστέλ και έντονα χρώματα αλλά και σε μικρά διακριτικά σχέδια, ρομαντικού ή νεοκλασικού ύφους.

Επιλέγοντας ταπετσαρίες τοίχου από την MIKOS, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, όπως βυνιλικές, non woven, paper, μεταξωτές, απολαμβάνετε υψηλή ποιότητα, πολυτέλεια και καλαισθησία με δεδομένη την πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής. 

Επιπλέον όλες οι ταπετσαρίες τοίχου που εμπεριέχονται στην συλλογή της MIKOS, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε οικιακή ή επαγγελματική χρήση, αφού φέρουν τεχνικές προδιαγραφές, όπως βραδυφλεγία, φωτοανθεκτικότητα και αντιμικροβιακές ιδιότητες αλλά και ευκολία στην εφαρμογή αλλά και στην αφαίρεση, με πολλούς από τους κωδικούς να αφήνουν μία προστατευτική στρώση που προετοιμάζει την επιφάνεια για την εφαρμογή της επόμενης ταπετσαρίας.

Είδη ταπετσαριών τοίχου

INSTAGRAM