Έπιπλα

Συλλογή Επίπλων

Η Συλλογή επίπλων της MIKOS είναι ενημερωμένη με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο των επίπλων. Διατίθεται συλλογή για outdoor χρήση αλλά και για επαγγελματική χρήση contract. 

Στο ανανεωμένο showroom της MIKOS θα βρείτε ένα μεγάλο εύρος επιλογών από έπιπλα σαλονιού και κρεβατοκάμαρας μοντέρνα και κλασικά, αλλά και καθιστικών και δωματίων. Τα έπιπλα σπιτιού της MIKOS χαρακτηρίζονται από την έμφαση στην ποιότητα, την άνεση και φυσικά στο απαράμιλλο design. Τα σχέδια των επίπλων προέρχονται από τους μεγαλύτερους οίκους επίπλων του εξωτερικού, ενώ σας παρέχετε και η δυνατότητα να αποκτήσετε και χειροποίητα έπιπλα βάσει υπηρεσιών που προσφέρει το εξειδικευμένο προσωπικό της MIKOS όπως:

• Υπηρεσία σχεδιασμού και κατασκευής επίπλων
• Υπηρεσία επιλογής και τοποθέτησης επιλεγμένων υφασμάτων επίπλων

Περιηγηθείτε στους ορόφους του showroom και ανακαλύψτε την ποικιλία που προσφέρει η MIKOS στα έπιπλα σπιτιού.

Καναπέδες
Έπιπλα σαλονιού και καθιστικού που προσαρμόζονται στις επιθυμητές σας διαστάσεις βάσει της κάτοψης του σπιτιού σας, ντύνονται με υφάσματα επιπλώσεων της επιλογής σας και γίνονται όσο αναπαυτικά το επιλέξετε.

Κρεβάτια
Κρεβάτια custom made διάστασης, ιδανικά συνδυαζόμενα με άλλα έπιπλα δωματίου, με δυνατότητα αγοράς και του στρώματος.

Σαλόνια
Σαλόνια με διθέσιους, τριθέσιους καναπέδες και πολυθρόνες, έρχονται στα μέτρα σας και δημιουργούν εντυπωσιακή διακόσμηση σπιτιού.

Έπιπλα Εξωτερικού χώρου
Έπιπλα βεράντας, κήπου, ιδανικά για εξωτερικούς χώρους, με αντοχή στο φως του ήλιου, το νερό της βροχής και την υγρασία.

Μικροέπιπλα
Έπιπλα σαλονιού και δωματίου, όπως κονσόλες, κομοδίνα, τραπεζάκια καθιστικού, έπιπλα εισόδου, συνθέτουν αρμονικά την συνολική διακοσμητική πρόταση για τις ανάγκες του χώρου σας.

Είδη επίπλων

INSTAGRAM