Συστήματα Σκίασης

Συστήματα Σκίασης & Ανάρτησης

Οι Συλλογές συστημάτων σκίασης & ανάρτησης της MIKOS σας παρέχουν βασικές λύσεις σκίασης χώρων και διακόσμησης σαλονιού, κρεβατοκάμαρας ή γραφείου.  

Στο ανανεωμένο showroom της MIKOS, μπορείτε να περιηγηθείτε σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων από συστήματα σκίασης και ανάρτησης, για να αναβαθμίσετε την ποιότητα σκίασης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεση σας, για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σύστημα σκίασης που ταιριάζει στο δικό σας χώρο.

Ειδικότερα, στο showroom της MIKOS μπορείτε να βρείτε:

Ρόλερ
Ρολοκουρτίνες, σε υλικό συσκότισης ή μη, με προδιαγραφές για οικίες ή επαγγελματικούς χώρους.
•Ρόλερ σκίασης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
•Ρόλερ συσκότισης
•Ρόλερ παιδικά
•Ρόλερ κουζίνας

Στόρια
Οριζόντιες λωρίδες αλουμινίου ή ξύλου, σε ποικίλα φάρδη και διαφορετικά φινιρίσματα.
•Στόρια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
•Στόρια σκίασης
•Στόρια ξύλινα

Περσίδες
Κάθετες περσίδες , μοντέρνου σημερινού σχεδιασμού, για μια διαχρονική μορφή λύσεων σκίασης.
•Περσίδες αλουμινίου και ξύλινες
•Περσίδες κάθετες

Πάνελ κουρτίνες
Συστήματα ανάρτησης με σύγχρονο, αφαιρετικό σχεδιασμό, ιδανικά για μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού.

Τα συστήματα σκίασης & ανάρτησης τηρούν προδιαγραφές όπως βραδυφλεγία, black-out / dim-out ιδιότητες, αντιμικροβιακή επίστρωση, αδιαβροχοποίηση, προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και έλεγχος της εναλλαγής θερμότητας από το περιβάλλον.

Είδη συστημάτων σκίασης

INSTAGRAM

Η MIKOS συμμετέχει στην έκθεση XENIA, στην πρώτη διοργάνωση του Architect Lab! Ένα νέο πρωτοποριακό project, αφιερωμένο στα καινοτόμα αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά υλικά. Στόχος μας να αναβαθμίζουμε την εμπειρία των πελατών, των δικών μας αλλά και των συνεργατών μας, προσφέροντας λύσεις συνολικής κάλυψης σε υλικά διακόσμησης όπως κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων, ταπετσαρίες τοίχου, χαλιά, αντικείμενα διακόσμησης, δάπεδα, έπιπλα, συστήματα σκίασης, συστήματα ανάρτησης, φωτιστικά. Σας περιμένουμε στις 26 έως 28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, για να σας ενημερώσουμε για τις νέες τάσεις στο interior design και για όλες τις καινοτόμες λύσεις και προτάσεις που έχουμε ετοιμάσει. 

*

*

*

#xenia #xeniaexpo #hotel #greektourism #tourism #metropolitanexpo #premium #visitgreece #design #construction #interiordesign #restaurant #architecture #catering #inspiration #travel #supporttourism #thehospitalityexperience #hospitality #foodservice #vacation #greekvacay #visitgreece #forumsa #xenia2022
#live_beautiful_mikos
#mikosdecoration
#mikostheshowroom #διακοσμηση #διακόσμησηεσωτερικώνχώρων #σπιτι
Η MIKOS συμμετέχει στην έκθεση XENIA, στην πρώτη διοργάνωση του Architect Lab! Ένα νέο πρωτοποριακό project, αφιερωμένο στα καινοτόμα αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά υλικά. Στόχος μας να αναβαθμίζουμε την εμπειρία των πελατών, των δικών μας αλλά και των συνεργατών μας, προσφέροντας λύσεις συνολικής κάλυψης σε υλικά διακόσμησης όπως κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων, ταπετσαρίες τοίχου, χαλιά, αντικείμενα διακόσμησης, δάπεδα, έπιπλα, συστήματα σκίασης, συστήματα ανάρτησης, φωτιστικά. Σας περιμένουμε στις 26 έως 28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, για να σας ενημερώσουμε για τις νέες τάσεις στο interior design και για όλες τις καινοτόμες λύσεις και προτάσεις που έχουμε ετοιμάσει. * * * #xenia #xeniaexpo #hotel #greektourism #tourism #metropolitanexpo #premium #visitgreece #design #construction #interiordesign #restaurant #architecture #catering #inspiration #travel #supporttourism #thehospitalityexperience #hospitality #foodservice #vacation #greekvacay #visitgreece #forumsa #xenia2022 #live_beautiful_mikos #mikosdecoration #mikostheshowroom #διακοσμηση #διακόσμησηεσωτερικώνχώρων #σπιτι