Διακόσμηση Νέου Χώρου ή Ανακαίνιση Υπάρχοντος

Εξελιγμένος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός για τη ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Στην MIKOS προσφέρουμε εξειδικευμένές υπηρεσίες για όσους πελάτες επιθυμούν να διακοσμήσουν ένα νέο σπίτι ή να ανακαινίσουν ένα υπάρχον.

Οι δισδιάστατες λεπτομερείς κατόψεις που δημιουργούμε είναι ακριβείς και λεπτομερείς, δίνοντάς σας μια σαφή εικόνα του τελικού αποτελέσματος. Αυτή η διαδικασία μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι η ανακαίνιση ή η διακόσμηση του χώρου σας ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς θα υλοποιήσουμε μαζί το όνειρό σας για το ιδανικό σπίτι.

Δημιουργία MoodBoard για την ανακαίνιση του σπιτιού σας

Ετοιμάζουμε για εσάς ένα ή περισσότερα MoodBoards. Το Moodboard είναι μια επιμελημένη συλλογή από εικόνες, υλικά, χρωματικές παλέτες, κείμενο και άλλα στοιχεία που είναι διατεταγμένα σε μια λευκή επιφάνεια ώστε να προκαλούν μια συγκεκριμένη αίσθηση.

Το MoodBoard είναι απαραίτητο προκειμένου να εξερευνήσετε τις προσωπικές σας προτιμήσεις σε υλικά διακόσμησης, υφές και χρώματα, για να μάθετε περισσότερα για το τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει, και για να διατηρήσετε σε ένα μέρος την γενικότερη εικόνα της έμπνευσής σας χωρίς να χαθείτε σε λεπτομέρειες.

Υπηρεσίες Διακόσμησης & Ανακαίνισης

Επιμέτρηση χώρου

Υπηρεσίες επιμέτρησης και κατασκευής για την διακόσμηση και ανακαίνιση σπιτιού. Αναλαμβάνουμε την επιμέτρηση επιφανειών, ανοιγμάτων, χώρων δωματίων και άλλων στοιχείων για την ασφαλή κατασκευή και την ορθή εφαρμογή των προϊόντων μας.

Οι εξειδικευμένοι μας επαγγελματίες εξασφαλίζουν την προσεκτική μέτρηση και εγκατάσταση, προσφέροντας την απαραίτητη εγγύηση ότι τα προϊόντα μας θα αναδείξουν τον χώρο σας με ασφάλεια και ακρίβεια.

Ραφή υφάσματος

Εξειδικευμένες υπηρεσίες ραφής υφασμάτων για την διακόσμηση και ανακαίνιση σπιτιού.

Διαθέτοντας περισσότερες από 30 διαφορετικές ραφές που προσαρμόζονται σύμφωνα με τον τύπο του υφάσματος και το διακοσμητικό στυλ του χώρου σας, σας συνιστούμε να εμπιστευθείτε την εμπειρία μας στη ραφή των υφασμάτων σας. Η επιλογή μας θα σας παρέχει την ασφάλεια ότι τα υφάσματά σας θα είναι επεξεργασμένα με επαγγελματικό τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και το στυλ του χώρου σας. Με πάνω από 30 επιλογές ραφών, εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα και την ικανοποίηση σας.

Τοποθέτηση

Επαγγελματική τοποθέτηση κουρτινόξυλων, κουρτινών και ταπετσαριών τοίχου. Στην MIKOS, αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό την τοποθέτηση κουρτινοξυλων και κουρτινών στα ανοίγματά τους, καθώς και την εγκατάσταση ταπετσαριών στον τοίχο τους.

Οι έμπειροι τεχνίτες μας εξασφαλίζουν μια άψογη και ακριβή τοποθέτηση, δημιουργώντας έναν χώρο με προσοχή στη λεπτομέρεια και την αισθητική. Με την επιλογή μας, εξασφαλίζετε την απόλυτη ανανέωση του χώρου σας, προσφέροντας ποιότητα και αισθητική σε κάθε σας ανάγκη διακόσμησης και ανακαίνισης..

Επισκευή

Εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και τροποποίησης επίπλων.

Στην εταιρία μας, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για την συντήρηση ή επισκευή των υφασμάτων επίπλων, κουρτινών, ταπετσαριών τοίχου, χαλιών και συστημάτων σκίασης που έχετε στον χώρο σας.

Επιπλέον, μπορούμε να προσαρμόσουμε τα υφάσματα και τα έπιπλα σας σε ένα διαφορετικό στυλ διακόσμησης, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Επιλέξτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για να διατηρήσετε τα επίπλα και τα υφάσματα σας σε άριστη κατάσταση και για να ανανεώσετε τον χώρο σας με στυλ και ποιότητα.