Κουρτίνες

Συλλογή Κουρτινών

Η Συλλογή κουρτινών της MIKOS είναι ενημερωμένη με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της μόδας στη διακόσμηση, όπως παρουσιάζονται από τους επώνυμους και καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού.

Στο ανανεωμένο showroom της MIKOS θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές από κουρτίνες σε διαφορά σχέδια και χρώματα που χαρακτηρίζονται από τα υψηλής ποιότητας υφάσματα κουρτινών. Περιηγηθείτε στους 3 ορόφους του showroom και ανακαλύψτε την ποικιλία κατηγοριών που η MIKOS προσφέρει όπως

Κουρτίνες με το μέτρο
Υφάσματα για κουρτίνες έρχονται στην επιθυμητή σας διάσταση, με επιλογή από ποικιλία τρόπων ραφής, σχεδίων και χρωμάτων.

Υφάσματα για Κουρτίνες
Υφάσματα κουρτινών από μια μεγάλη ποικιλία υλικών όπως βαμβάκι, λινό, μετάξι και άλλες ίνες, για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, παιδικό δωμάτιο, από διεθνείς οίκους διακόσμησης.

Έτοιμες Κουρτίνες
Κουρτίνες σε συγκεκριμένες διαστάσεις, διατίθενται σε ειδική τιμή.

Κουρτίνες σαλονιού
Υφάσματα για κουρτίνες σαλονιου με αμπιγιέ ύφος, επιβλητικά σχέδια και εντυπωσιακά χρώματα, ιδανικά για την διακόσμηση στον πιο επίσημο χώρο του σπιτιού σας!

Οι κουρτίνες της MIKOS χαρακτηρίζονται από ιδιότητες υψηλών προδιαγραφών όπως χυτό σουπλάρισμα, απαλότητα στην αφή και πρακτικότητα στην εφαρμογή, και από τις συνθέσεις φυσικών υλικών, όπως το μετάξι, το βαμβάκι, το λινό ή ακόμα και η κάνναβη, αλλά και συνθετικών υψηλής αισθητικής, όπως η βισκόζη, το ακρυλικό και οι μεταλλικές ίνες.

Είδη κουρτινών

INSTAGRAM