Υπηρεσίες

Διάγνωση διακοσμητικού στυλ

Εντοπίζουμε το διακοσμητικό στυλ που ανήκει ο χώρος σας και συμφωνούμε μαζί σας το διακοσμητικό στυλ που θέλετε να έχετε στο εξής, μέσα από δομημένη διαδικασία εξυπηρέτησης, προκειμένου να λάβουμε ασφαλές αποτέλεσμα.

Custom made διακοσμητική πρόταση

Βάσει του διακοσμητικού στυλ που επιθυμείτε, συνθέτουμε για εσάς, την συνολική πρότασης διακόσμησης του χώρου σας, προσαρμοσμένη απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

Θεματικοί συνδυασμοί για άμεση παραλαβή

Παρουσιάζουμε προετοιμασμένες λύσεις διακόσμησης, ανά θέμα, στυλ και χρώμα, συνδυάζοντας έτοιμες κουρτίνες, ριχτάρια, μαξιλάρια, διακοσμητικά αντικείμενα και υφάσματα με το μέτρο, που βρίσκονται άμεσα διαθέσιμα για αγορά στο κατάστημα.

Επιμέτρηση χώρου

Αναλαμβάνουμε την επιμέτρηση επιφανειών, ανοιγμάτων, χώρων δωματίων κτλ για την ασφαλή κατασκευή και ορθή εφαρμοφή των custom made προϊόντων μας.

Ραφή υφάσματος

Προτείνουμε ανεπιφύλαχτα την ραφή εκ μέρους των εξειδικευμένων συνεργατών μας, κάθε περίπτωσης υφάσματος που θα χρειαστείτε, με γνώμονα την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους.

Τοποθέτηση

Ολοκληρώνουμε την εφαρμογή των προϊόντων μας, είτε με την τοποθέτηση κουρτινόξυλων και κουρτινών στα ανοίγματά τους, είτε με την τοποθέτηση ταπετσαριών στον τοίχο τους, είτε με την τοποθέτηση επίπλων στον χώρο τους.

Επισκευή

Είμαστε διαθέσιμοι για εσάς, εφόσον μας χρειαστείτε, για οποιαδήποτε επισκευή ή αποκατάσταση υλικού μπορεί να προκύψει ανάγκη.